Keresztelés, Keresztelő Fényből jövő köszöntése


Szeretnéd, hogy a most született kis baba élete végéig tudatos maradjon Isteni mivoltára, erejére, hatalmára és fényére?

A fény (az atya) gyermekei vagytok mindannyian, egytől egyig!

Élményekért és megtapasztalásokért jöttek a földre, az anyag világába!

Ez úgy megy a legkönnyebben, hogy születésetektől halálotokig, TUDJÁTOK, hogy FÉNY -ből jöttetek, és FÉNY -EK vagytok!

EZT a programot adjuk nektek, vagy hozzátok született baba -nak, keresztelő -kor. valamint a harmóniát, szabadságot és kiegyensúlyozottságot egy életen át.

A keresztelés szertartás egy harmónikus, kellemes ünnep, angyalokkal, örömmel, vigassággal!

A keresztelő szertartás bárhol történhet, de legjobb ott ahol a baba nevelkedik.

Keresztelő vagy keresztelés bővebben:

Legyen ott mindenki, aki inspirációt érez arra, hogy ott a helye a keresztelő -n. Legyen a házban rend, béke, harmónia, legyen mindenki szépen felöltözve. Legyen ez a keresztelő egy hatalmas ünnep, a rokonok, barátok és a kis baba, a fényből jövő számára is.

Legyen az asztalon, étel ital sütemény, finom italok, inni enni csak mértékkel.

A keresztelés ( Fényből jövő köszöntése) szertartást vezető pap, eneregatikailag is nagyon kellemessé, békéssé teszi a teret.

A szertartáson egy arkangyal van jelen. Megérinti a jelenlévőket és a baba -t is.

A keresztelő (fényből jövő köszöntése) szertartást vezető pap, minden jelenlévőnek közvetíti az égiek üzenetét, hogy mi lesz az ő dolga a fényből jövő baba életében.

Majd megtöténik a kis baba fényből jövő köszöntése. Valamint életterének felszentelése.

A program amit a kis baba -nak adunk: Fényből jöttél, és soha ne felejtsd el, hogy fény vagy! (Őrizd meg isteni mivoltodat egészen e földi életed végéig)

Ha kívánod odaadni ezt a csodát kisgyermekednek, várjuk jelentkezésed szeretettel!

Sebi (Sebestyén Bence) és Ádám (Vidó Ádám)
Tel.: 06-70-408-06-37ProgramjainkEsemények:

Tréningjeinket, lelki gyakorlatainkat szívesen nálad is, vagy az általad biztosított helyszínen is megtartjuk.
Személyes tanácsadás, tervezett programjainkról való érdeklődést, emailben( vido.adam7799@gmail.com ) és telefonon (06/70-408-06-37) sok szerettettel várjuk!A MI útunk

Szolgálataink

Az emberiséggel egyidős őstudás és hatalom birtokában a következőkkel tudjuk segíteni életed, sorsod, párkapcsolatod, vállalkozásod alakulását: Áldás, Átok levétel, Esküvők tartása, Elhalt lelkektől megszabadulás, Terek házak felszentelése, Ördögüzés, Temetés...

Az egészségért...

A test és a testet körölvevő lélek szimbiózisban (tökéletes kapcsolatban) él egymással. Ha a lélek megbetegszik akkor előbb utóbb a test is kezd alulműködni. Épp lélekben épp a test is! A lélektest egyszerűen karbantartható vagy karbantartatható! Ha fáradtnak, levernek, kizsákmányolnak érzed magad, és nyitott vagy alternatív egészségmegörző módszerekre, várunk szeretettel! A kezelés utáni csodálatos közérzetet, belső erőt, szinte garantálni tudom neked!.

Tanfolyamok

10 féle tanfolyamunkon a spiritualitás legkülönbözőbb területeiről szerezhetsz tudaást hatalmat és erőt, Reiki a mester szintig, Radiesztézia, Tudatos álom, Lelkek hazasegítése, Mágikus pecsétek hatalma, Név és számmisztika, Csakraterápia...

Következő tréningek:


Teljes programlista

Villás Béla további tanításai

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza papi képzése és papi előképzései: Papi képzés 7 fokozat kb. 1,5 év alatt (7 hétvége) Szellemterápia Lelki gyakorlat - Pszi műtét Kozmikus lénnyé válás Lelki gyakorlat Kadaceus Lelki gyakorlat Teremtés Lelki gyakorlat Tűzönjárás Lelki gyakorlat stb.